español Online

Wil je kennismaken met het Spaans? Online ?

Wil of moet jij Spaans aanleren?  Je wil het begrijpen, lezen en spreken? Op een gemakkelijke manier, zonder tijd te verliezen en zonder jou te hoeven te verplaatsen?

Er is een leuke en effectieve manier om je eerste stappen te zetten in het aanleren van de mooie Spaanse taal! 

Ik bied je het ondersteunende materiaal aan dat door mij is ontwikkeld en gebruikt in mijn groepslessen, maar nu via mijn online platform beschikbaar is voor iedereen. Het bestaat uit eenvoudige, kleurrijke video’s en oefeningen, met speciale aandacht voor intonatie. Er wordt traag en met eenvoudige taal gesproken, gecategoriseerd op een logische manier gaande van minder naar meer complexiteit. Al deze kenmerken samen zullen de studie van het Spaans zeker vergemakkelijken: “om te rennen moeten we eerst leren stappen”.

Voor Spaans online heb je een computer, goede internetverbinding, een webcam/ microfoon en luidsprekers/ earpods nodig. Per niveau krijg je 1 jaar lang toegang tot het online platform.

Programma’s: 

 – Spaans A1 voor absolute beginners: autodidact leren wanneer en waar jij wil, met video’s en oefeningen. In de video’s wordt uitsluitend Spaans gesproken, met ondertiteling in het Nederlands, en zo raak je er snel vertrouwd mee Spaans te horen. Voor Spaans A1 raden we het boek Si Claro 1.1 (9789463921015) aan als begeleiding.

 – Spaans A2 voor beginners: heb je al wat Spaans geleerd, dan kan je hier starten. Leren wanneer en waar jij wil, met video’s en oefeningen. In de video’s wordt uitsluitend Spaans gesprokenVoor Spaans A2 raden we het boek Si Claro 1.2 (9789463921022) aan.

Je kan het boek kopen bij uitgeverij Intertaal, Standaard Boekhandel of bol.com. Om het niveau A1 te halen, moet je rekenen op 2-4 uur zelfstudie per week gedurende 16 weken, idem voor Spaans A2.

Als optie, kan je het online programma combineren met privé lessen, alleen of met vrienden, waardoor deze formule heel flexibel is en geheel op je ritme kan worden aangepast.

In deze video español-online geef ik je meer uitleg over mijn lessen.

 

Cursus categorie: Online

 • Cursus Spaans A1

  69 Lessenin , ,
  • Spaans A1 - Absolute beginners - 69,00 incl. btw
  Spaanse les - Aanbod - Keerbergen

  Spaanse les voor absolute beginners, video’s en oefeningen

 • Cursus Spaans A2

  32 Lessenin , ,
  • Spaans A2 - Beginner - 69,00 incl. btw

  Spaanse les voor beginners, video’s en oefeningen

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen!

Meld je aan en ontvang updates over nieuwe cursussen en data rechtstreeks in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This