Over Liliam

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn”.

Benjamín Franklin

Mijn naam is Liliam en ik ben gestart met “Español con sabor” of “Spaans met smaak”.

Het is mij een genoegen jou te begeleiden op jouw reis in de Spaanstalige wereld waar jij, naast het leren van de taal, ook de Spaanse cultuur, muziek en gewoontes kan leren kennen. Ontdekken waarom zuiderse mensen altijd met een glimlach naar het leven kijken.

Ik ben geboren in Venezuela, daar maakte ik mijn eerste professionele droom waar, en studeerde aan de Universidad de los Andes af als arts, enkele jaren later als oogarts. Daarna werkte ik een aantal jaren in mijn artsenpraktijk, en op één van mijn uitstapjes naar het strand van Aruba, ontmoette ik mijn man, Geert, en zo kwam ik in België terecht. Ik werd op slag verliefd op België en wilde hier voor altijd blijven!

Ik hield van België & hield van de zuiderse cultuur! Het werd mijn passie, mijn doel en mijn missie om beiden te combineren.

Zo ontstond “Español con sabor”, waarbij ik mensen help om op een leuke en aangename manier de Spaanse taal aan te leren. Maar niet zomaar en alleen een taal! Mijn doel is om de mensen méér dan de taal aan te leren. Mijn doel is mensen door middel van de taal, de smaak, de levensstijl, de cultuur, de muziek, de geuren en de kleuren te laten ontdekken.

Niet zomaar een cursus Spaans, maar een cursus Spaans met smaak die leeft en beweegt.

En dit wil ik met plezier met jou delen!

Pin It on Pinterest

Share This